Dizajnerski trendovi

Dem Furniture – Gde Stil Sretne Savremeni Dizajn

  1. Kolorit i Palete Boja: Kolorit je ključan za definisanje atmosfere u prostoru. Upotreba trendi boja može osvežiti enterijer i stvoriti savremeni izgled.
  2. Materijali u Fokusu: Trendovi u materijalima se često menjaju. Informišite kupce o trenutno popularnim materijalima za nameštaj i dekoraciju.
  3. Praktičnost i Funkcionalnost: Funkcionalni komadi nameštaja su u trendu. Kupci traže komade koji udovoljavaju njihovim svakodnevnim potrebama.
  4. Recikliranje i Održivost: Održiv dizajn je sve važniji. Kupci su zainteresovani za reciklirane materijale i ekološki prihvatljive opcije.
  5. Personalizacija i Kustomizacija: Mogućnost prilagodbe komada nameštaja prema ličnom ukusu i potrebama kupaca je od velikog značaja.
  6. Težnja ka Minimalizmu: Minimalistički dizajn sa čistim linijama i jednostavnošću je popularan među onima koji cene jednostavnost.
  7. Umjetnost u Enterijeru: Umetnički elementi, kao slike, skulpture i dekorativni detalji, igraju ključnu ulogu u dizajnu enterijera.
  8. Dekoracija Prema Sezoni: Dizajnerski trendovi se često menjaju sa sezonom. Sezonska dekoracija može osvežiti prostor.
  9. Tehnologija u Dizajnu: Integracija pametnih uređaja i tehnologije u enterijer je moderna i praktična.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *