MDF Visoki sjaj - Belo ( 601 ) PVC 2800x1220x18mm

MDF ploče visokog sjaja su sjajne i glatke ploče koje često koriste za izradu modernog nameštaja i kuhinjskih elemenata. Bela visokog sjaja je popularna opcija za takve ploče, jer pruža elegantan i svetao izgled prostoru. Ovakve ploče su obično lakirane ili presvučene folijom kako bi postigle visoki sjaj i glatku površinu.

MDF Visoki sjaj - Crna ( 6002 ) PVC 2800x1220x18mm

MDF (Medium Density Fiberboard) visokog sjaja u crnoj boji je popularan materijal za izradu modernih i elegantnih nameštaja. Ova vrsta MDF-a ima sjajnu površinu koja može dodati sofisticiran izgled enterijeru. Možete koristiti MDF visokog sjaja u crnoj boji za izradu ormara, kuhinjskih elemenata, polica ili drugih komada nameštaja kako biste postigli moderan i luksuzan izgled.

 

MDF Visoki sjaj - Cappuccino
( 623 ) PVC 2800x1220x18mm

MDF (Medium Density Fiberboard) visokog sjaja u boji cappuccino je još jedna popularna opcija za izradu nameštaja. Cappuccino je obično topla smeđa nijansa sa sjajnom površinom, što čini ovu vrstu MDF-a odličnim izborom za dodavanje topline i elegancije enterijeru. Možete koristiti MDF visokog sjaja u boji cappuccino za izradu različitih komada nameštaja, kao što su ormari, stočići, ili police, kako biste postigli prijatan i sofisticiran izgled u svojoj prostoriji.

MDF Soft Touch - Toros White Marble 3030 - 2800x1220x18mm

MDF soft touch Toros White mediapan marke AGT je savršen izbor za one koji traže kombinaciju vrhunskog kvaliteta i elegancije. Ovaj sofisticirani materijal nudi izvanredan "soft touch" efekat koji će dodati posebnu notu luksuza vašem enterijeru. S širokim spektrom boja i dezena, lako ćete pronaći idealnu opciju koja odgovara vašem stilu. Transformišite svoj prostor i osetite luksuz MDF soft touch Toros White-a, dostupnog kod DEM Furniture. Obezbedite izdržljivost i rafiniranu estetiku za vaše projekte sa ovim vrhunskim mediapanom.


MDF Visoki sjaj - Bež ( 647 ) PVC 2800x1220x18mm

Bež je boja koja donosi toplinu, klasičan izgled i harmoniju u svaki prostor. Naš MDF visokog sjaja u prefinjenoj bež nijansi pruža vam priliku da unesete ovu eleganciju u svoje enterijere. Ovaj visokokvalitetni MDF materijal nije samo estetski privlačan, već i izdržljiv i lako održavan. Visoki sjaj dodatno pojačava svetlucavu površinu, čineći je idealnom za moderan i sofisticiran dizajn. Bež MDF se može koristiti za izradu kuhinjskih kabineta, ormara, police i mnogih drugih komada nameštaja. Njegova neutralna boja omogućava vam da ga kombinujete sa različitim dekorima i stilovima enterijera.

MDF Visoki sjaj - Krem ( 605 ) PVC 2800x1220x18mm

Naš visokosjajni MDF u prefinjenoj krem boji donosi eleganciju i sofisticiranost u svaki prostor. Savršen za moderno uređene enterijere, ovaj kvalitetan materijal će dodati luksuznu notu vašim projektima. Odaberite naš krem MDF za besprekoran dizajn i trajnost.


MDF Visoki sjaj - Toros Black Marble
( 6019 ) - 2800x1220x18mm

Toros Black Marble visokosjajni MDF: Luksuz i elegancija u jednom. Ovaj izvanredan materijal spaja prefinjenost crnog mermera s visokim sjajem MDF-a, čineći ga idealnim izborom za sofisticirane enterijere. Transformišite svoje prostorije s našim Toros Black Marble MDF-om i dodajte notu luksuza u svaku sobu.


MDF Soft Touch - White ( 734 ) PVC 2800x1220x18mm

MDF Soft Touch s bijelom PVC oblogom: Jednostavna elegancija s neodoljivim dodirnim iskustvom. Ovaj materijal kombinira sofisticiranost bijelog dizajna s nježnim, baršunastim dodirima. Dajte svojim projektima posebnu notu udobnosti i stila s našim MDF Soft Touch - White PVC. Vašim prostorima pružit će besprekornu estetiku i dodatnu dimenziju udobnosti.