Hrast Craft Zlatni K003PW

"Zlatni hrast, poznat i kao Quercus alba, je drvo koje se izdvaja po svojoj prepoznatljivoj zlatnoj boji. Ovo često prelepo drvo ima izdržljivu i čvrstu strukturu, čineći ga popularnim izborom za različite namene. Jedna od glavnih karakteristika "Zlatnog hrasta" je njegova sposobnost da izdrži test vremena - u optimalnim uslovima održavanja može trajati i do nekoliko decenija.

Coast Evoke Oak K365

"MF PB je standardna ploča i osnovni materijal u industriji nameštaja i dizajna enterijera. Izrađena od čestica iverice (PB) prekrivenih dekorativnim papirom impregniranim melaminskom smolom, ovo je najčešće korišćeni materijal za moderni nameštaj i dostupan je u različitim završetkom, uključujući sjajni, matni, blago teksturirani i sa efektom drveta.

Brandy Castello Oak K359

Najtamnija verzija naših hrastova Castello - Hrast Brandy Castello sa svojim delikatnim vijugama i crvenim nijansama, je svestran dekor koji može savršeno da se kombinuje sa drugim materijalima kao što su čelik, liveno gvožđe, beton, mat i površine visokog sjaja.

Grey Craft Oak K002

"Grey Craft Oak" je snažan i ekspresivan dekorativni drvni materijal. Ima miks bež i sivih nijansi, sa autentičnom teksturom koja uključuje vidljive pukotine i pruge. Poseduje karakter zbog svojih prirodnih nesavršenosti i može biti savršen izbor za različite horizontalne i vertikalne primene - od prednjih strana nameštaja do kuhinjskih radnih površina i još mnogo toga.


Univer Bukva 0381 PR

Univerzalni šarm i prirodnost bukovog drveta sada su na dohvat ruke sa našim univerzalnim materijalom - Univerom u bukva dizajnu. Ova privlačna alternativa pravom bukovom drvetu omogućava vam da unesete toplinu i prirodnu lepotu drveta u svoj prostor bez kompromisa po pitanju praktičnosti.