Informacije o pitanjima

Često postavljena pitanja

Rok za izradu nameštaja

Rok za izradu je od 30 do 35 dana.

Cena po metru kvadratnom
 1. Dizajn i Složenost: Komplikovani i unikatni dizajni, kao i složeni detalji i obrada nameštaja, obično će rezultirati većim cenama po kvadratnom metru.

 2. Kvalitet Izrade: Kvalitet izrade igra ključnu ulogu. Visokokvalitetni komadi nameštaja od iverice koji su ručno izrađeni obično će biti skuplji od serijski proizvedenih komada niže kvalitete.

 3. Količina narudžbe: Veće narudžbe obično imaju tendenciju da budu jeftinije po kvadratnom metru jer proizvođači mogu iskoristiti ekonomije obima.

 4. Dodatne Opcije i Prilagodbe: Dodatne opcije, poput specifičnih boja, materijala ili dodataka, mogu značajno uticati na cenu.

 5. Lokacija i Troškovi Dostave: Troškovi dostave i lokalne cene rada takođe mogu uticati na ukupnu cenu.

Šta sve spada u cenu
 1. Sam nameštaj: Ovo je osnovna cena samih komada nameštaja koji čine određeni projekat.

 2. Materijali: Cena materijala koji se koriste za izradu nameštaja, u ovom slučaju iverice.

 3. Dizajn i Složenost: Složenost dizajna i eventualni unikatni detalji koji se traže.

 4. Kvalitet Izrade: Cena rada i veštine majstora koji izrađuju nameštaj od iverice.

 5. Količina narudžbe: Veće narudžbe mogu dovesti do nižih cena po komadu.

 6. Dodatne Opcije i Prilagodbe: Cena dodatnih opcija, kao što su specifične boje, materijali, ili dodaci.

 7. Lokacija i Troškovi Dostave: Cena dostave nameštaja i radne snage za postavljanje, posebno ako je potrebno transportovati nameštaj na veću udaljenost.

 8. Porezi i takse: Ne zaboravite da uključite poreze i takse u ukupnu cenu.

 9. Garancija i Održavanje: Ako se nudi garancija ili usluge održavanja, to može dodati na ceni.

 10. Montaža i Postavljanje: Cena montaže i postavljanja, ako to nije uključeno u osnovnu cenu.

Preporuka za materijal
 1. Iverica: Iverica je ekonomičan materijal i često se koristi za budžetne projekte. Može biti obložena melaminskom folijom u različitim dekorima, što omogućava raznolikost dizajna. Iverica je prilično otporna na habanje, ali nije toliko izdržljiva kao puno drvo.

 2. Šperploča: Šperploča je izdržljiv materijal sastavljen od slojeva drvenih furnira. Koristi se za izradu različitih vrsta nameštaja. Ima prirodan izgled i dobru čvrstoću.

 3. MDF (Medium-Density Fiberboard): MDF je gusto kompresovan materijal od vlakana. To je odličan izbor za stolove, police i vrata zbog svoje glatke površine koja se lako može obojiti ili obložiti.

 4. Oplemenjeni Šper: Oplemenjeni šper je složeni materijal koji spaja ivericu s prirodnim furnirom ili drugim drvenim površinama. To omogućava kombinaciju pristupačnosti i prirodne lepote.

 5. PVC (Polivinil-hlorid) furnir: PVC furnir je izdržljiv i vodootporan materijal koji se često koristi za nameštaj u vlažnim prostorima, kao što su kuhinje ili kupatila.

 6. Staklo i Metal: Za moderne dizajne, staklo i metal mogu biti odlični izbori. Stakleni stolovi ili metalni okviri za stolice i stolove dodaju savremen izgled.

Vaš izbor materijala zavisi od vašeg budžeta, stila, svrhe i potreba za izdržljivošću. Takođe, razmotrite održavanje materijala i kako se uklapa u vaš enterijer. Preporučujemo da konsultujete i sa dizajnerom enterijera ili stručnjakom za nameštaj kako biste doneli najbolju odluku za vaš projekat.

 
 
 
 
Šta ako uočim grešku ili oštećenje
 1. Vlasnička Garancija: Ako ste nedavno kupili nameštaj, proverite da li proizvod dolazi s garancijom. Ako da, kontaktirajte prodavca ili proizvođača kako biste saznali da li se feler pokriva garancijom i kako da ostvarite prava prema garanciji.

 2. Reklamacija: U većini slučajeva, imate prava na reklamaciju proizvoda ako je defektan ili oštećen. Kontaktirajte prodavca ili proizvođača kako biste započeli postupak reklamacije.

 3. Dokumentacija i Slike: Pre nego što kontaktirate prodavca ili proizvođača, napravite fotografije oštećenja kako biste imali dokaz. Takođe, sačuvajte sve relevantne račune i dokumentaciju o kupovini.

 4. Kontaktirajte Prodavca ili Proizvođača: Obratite se prodavcu ili proizvođaču putem telefona, e-maila ili kontakt obrasca na njihovoj veb stranici kako biste opisali problem i priložili fotografije i druge relevantne informacije.

 5. Pregovori o Rešenju: Nakon što prodavac ili proizvođač prime vašu reklamaciju, pregovaraće s vama o mogućim rešenjima. Ovo može uključivati zamenu oštećenog komada, povraćaj novca ili popravku, u zavisnosti od situacije.

 6. Pratite Status Rešenja: Redovno komunicirajte s prodavcem ili proizvođačem kako biste pratili status vaše reklamacije i osigurali da se problem rešava na zadovoljavajući način.

Važno je da budete strpljivi i uporni u procesu rešavanja problema s feleričnim ili oštećenim nameštajem. Većina prodavaca i proizvođača će raditi na tome da zadovolje svoje kupce i obezbede zadovoljavajuće rešenje. Ako imate problema u komunikaciji s prodavcem ili proizvođačem, možda ćete hteti da se posavetujete s pravnikom ili potrošačkom zaštitom kako biste zaštitili svoja prava kao kupac.

 
 
 

Aliquam quam at et in ipsum at venenatis a eget dignissim aliquam tincidunt ultrices lacus ad consectetur imperdiet sem suspendisse ante a dapibus potenti.Eu parturient parturient magnis tempus molestie augue quam vulputate hac facilisis est nisl pretium a cursus.

Informacije o nama

Postavite nam pitanje

  Vaše ime